Indigo PRO

Home  /  Indigo PRO

“Dance to the max, dance like a PRO”

Indigo PRO is bedoelt voor gevorderde dansers die zich verder willen ontwikkelen in zijn of haar dans. Je kunt alleen onderdeel worden van Indigo PRO als je geselecteerd bent na een auditie. Er zijn gedurende het dansjaar diverse mogelijkheden om een auditie te doen. Wanneer je al danst bij Indigo wordt je hiervoor gevraagd. Mocht je al een gevorderde danser zijn maar je hebt bij Indigo gedanst, vraag dan via het formulier een auditie aan.

Wanneer je onderdeel bent van Indigo PRO zal je mee gaan draaien in teams. Hierin dansen alleen de meest getalenteerde dansers. Deze teams worden voorbereid op diverse wedstrijden. Ook kun je gevraagd worden om op te treden met Indigo Entertainment. Daaraan mag je meedoen als je het leuk vind en is geheel vrijwillig.

De PRO trainingen zijn erop gericht om tot het uiterste te gaan, om het meeste uit jezelf te halen. Om de beste te worden in jouw stijl. Je investeert in jezelf voor lange termijn en bent bereid om veel van jezelf te geven tijdens de trainingen. Je contract bestaat dan ook uit het deelnemen voor minimaal 1 dansjaar.

Hoofdchoreograaf van de PRO afdeling is Geoffrey.